top of page
ils.jpg

Deze url/pagina bestaat eigenlijk niet (meer). Gebruik het menu hierboven om onze site te bezoeken of druk op de knop hieronder om naar onze hoofdpagina te gaan.

Hi, ik ben Ils en geniet ervan om mensen gelukkig te maken.

Na mijn studies industrieel ingenieur, heb ik nog veel avondcursussen gevolgd van allerlei aard. In 2015 heb ik via de centrale examencommissie het diploma van restaurateur of traiteur-banketaannemer behaald.

2016, het jaar van de grote carrièreswitch met als doel mijn droom waar te maken.  Als eigenaar van Pasta Et Cetera willen we onze gasten met volle teugen laten genieten van hapjes, pasta, dessert, ... Samen met ons geweldig Pasta Et Cetera team verzorgen we vooral bedrijfsevenementen, bedrijfslunches en privéfeesten. Maar ook een sportevent of een receptie komt aan bod.

Naast kwaliteit en snelheid van serveren, hechten wij ook zeer veel belang aan een goede communicatie, dit zowel voor, tijdens als na het event! Uw mening is voor ons belangrijk! Alzo bouwen we graag aan een duurzame samenwerking met jullie.

Onze voorbereidingen gebeuren in onze horecakeuken waar we onze hapjes, pastasauzen, dessertjes, ... bereiden. We houden ons aanbod eenvoudig en overzichtelijk, maar superlekker! De pasta wordt à la minute afgewerkt. Standaard is er keuze tussen 5 pastasauzen, 2 soorten kaas en wordt elke pasta afgewerkt met rucola en tomaatjes indien men dit wenst. Stokbrood, brood, kruiden, servetjes, het meenemen van de afval,... wordt ook door ons voorzien. Een event/feest zonder zorgen! 
We voorzien ook steeds meer dan voldoende zodat iedereen tot op het einde nog de keuze heeft tussen bv al onze aangeboden sauzen. Er zal zeker niemand met een 'hongertje' achterblijven.

Voor bedrijven is het uiteraard een noodzaak dat er op een korte middagpauze bv een pasta à volonté kan genuttigd worden. Ook hier gaan we prat op, indien nodig kunnen er zeer hoge snelheden van serveren gehaald worden, zelfs met 2 personeelsleden, en dit zonder in te boeten aan kwaliteit! Indien nodig wordt er uiteraard extra personeel ingeschakeld of in uitzonderlijke gevallen kan de 2de foodtruck ook ingeschakeld worden). 

We verzorgen events zowel met als zonder foodtruck. Ipv met foodtruck, kan er ook een opstelling binnen of buiten voorzien worden.

Benieuwd naar onze mobiele pastabar?
Neem zeker een kijkje op www.pastaetcetera.be. Op onze facebookpagina kan u tal van foto's vinden alsook veel recensies. Indien u graag eerst de mening van anderen hoort, kan u daar zeker ook terecht ;-) 

U kan ons steeds vrijblijvend contacteren: +32470 123455 (Ils) of via het contactformulier op onze website.

We hopen u snel te mogen ontmoeten!
 

bottom of page