top of page

Even terug in de tijd naar 2013.

Twee enthousiaste jonge licentiaten Kenny en Yannick die samen een pastawagen kochten om Italian food te serveren. Al snel was het voor de vrienden geen haalbare zaak meer om dit in bijberoep blijven te combineren met hun 101 andere bezigheden.  

 

Ikzelf ben Ils en wilde na mijn studies industrieel ingenieur dolgraag een zaak beginnen. Doch, dit wat was toen niet dadelijk de weg die 'van je verwacht werd'. In de jaren daarop volgde ik tal van avondcursussen van allerlei aard. In 2014 heb ik via de centrale examencommissie het diploma van restaurateur / traiteur-banketaannemer behaald. 

In 2016 kwam ik in contact met Kenny en Yannick, en was alles vrij snel in kannen en kruiken met een carrièreswitch tot gevolg: zelfstandige in hoofdberoep zodat ik me voor de volle 100% kon inzetten voor dit nieuwe avontuur. 

 

Ondertussen zijn we met een zeer hecht Pasta Et Cetera team.

Ons doel is de gasten met volle teugen en vooral zonder zorgen te laten genieten in de brede zin van het woord.

We hebben ons ook toegespitst op de noden van bedrijven: naast kwaliteit is het voor veel bedrijven van primair belang dat er een zeer hoge snelheid van serveren gehaald wordt. 

We voorzien ook steeds meer dan voldoende zodat iedereen tot op het einde nog de keuze heeft tussen bv al onze huisbereide sauzen. Er zal zeker niemand met een 'hongertje' achterblijven.

Om dit alles in goede banen te leiden, houden we ons aanbod vrij beperkt, maar wel superlekker! We bereiden onze sauzen op voorhand, die we na afkoeling in de snelkoeler, vacuüm verpakken en die ter plaatse terug warm gemaakt worden. De pasta wordt steeds à la minute afgewerkt zodat de kwaliteit top blijft.

We hechten zeer veel belang aan een goede en correcte communicatie, zowel voor, tijdens als na het event! Hier wordt dan ook de nodige tijd voor uitgetrokken. Uw mening is voor ons belangrijk! 

 

Kort samengevat, met ons geweldig Pasta Et Cetera team verzorgen we bedrijfsevenementen, bedrijfslunches en privéfeesten. Maar ook een sportevent of een receptie komt aan bod. 

We verzorgen events zowel met als zonder foodtruck (opstelling zonder foodtruck binnen of buiten).

Dit voornamelijk over heel Vlaanderen en een stukje van Nederland. Af en toe belanden we met onze foodtruck ook wel in de Ardennen en zelfs al eens in Amsterdam (dit voor samenwerkingsprojecten met bedrijven of soms privé voor bv een prachtig trouwfeest op een unieke locatie, ...).

Ben je ook benieuwd naar onze mobiele pastabar? Een foodtruck aan huis?

Of wil je eerst komen proeven? Dat kan tijdens één van de bedrijfs- of privéfeesten waar dit haalbaar en toegelaten is (vermits we geen vaste standplaatsen hebben).

U kan ons steeds vrijblijvend contacteren: +32470 123455 (Ils) of via het contactformulier op onze website.

We hopen u snel te mogen ontmoeten!

Het Pasta Et Cetera-team

ils in foodtruck.jpg
bottom of page